ACTIVITATS

 • Aquest diumenge col·labora amb La Marató de TV3: un penal, un euro!


  13/12/2016
  Aquest diumenge xuta un penal al porter de l'Agrupació que prefereixis i contribueix amb un euro a La Marató de TV3. L'activitat es farà en finalitzar la presentació d'equips i abans del partit del primer equip davant el Santjoanenc. No hi falteu!

  + info
 • Tot a punt per la presentació d'equips de l'Agrupació! (18 desembre)


  13/12/2016
  El diumenge 18 de desembre tindrà lloc la presentació dels 21 equips de l'Agrupació Esportiva Sant Gregori. La convocatòria dels jugadors al Municipals serà a les 9h i en acabar les fotografies i presentació de tots els jugadors tindrà lloc una activitat solidària per La Marató de TV3 (Un penal, un euro) i el partit entre el primer equip i el Santjoanenc. Alhora, hi haurà un servei de bar més ampli de l'habitual. Us hi esperem, som-hi Sant Gregori!

  + info
 • L'AE Sant Gregori a Kowunku (Gàmbia)


  02/10/2016
  Des de l'Agrupació estem molt contents que una part del material esportiu que vam entregar a ONGs ja hagi arribat al seu destí: el poblat de Kuwonku (Gàmbia).

  + info
 • La jornada solidària al Municipal, en imatges


  28/08/2016
  [FOTOS] Fotografies de la jornada solidària viscuda al Municipal de Sant Gregori, amb el saque d'honor del Cadet A-Llers (4-0) fet per l'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharaui (ACAPS) després que el Club els entregués material esportiu. Autor: Sergi Casademont. Consulteu l'apartat Fotos/ Temporada 15-16 per veure-les en alta resolució.

  + info
 • Una cita amb la solidaritat


  22/08/2016
  Aquest diumenge 28 d'agost el Club farà una donació de roba a l'Associació Catalana d'Amics del Poble Saharaui (ACAPS) en la prèvia del partit amistós entre el Cadet A i el Llers (11 hores). Alhora, un dels nens de l'Associació farà la sacada d'honor del partit.

  + info
 • Tot a punt del III Campus de Futbol Sant Gregori


  02/08/2016
  Arriba una nova edició del Campus de Sant Gregori, que tindrà lloc del 29 d'agost al 9 de setembre. Consulta'n la informació.

  + info
 • Les imatges de la festa de final de temporada


  19/06/2016
  [FOTOS] Consulta les imatges de la festa de final de temporada. Per veure-les amb alta resolució consulteu l'apartat Fotos/Temporada 15-16.

  + info
 • Fotos partit comiat Carles Saló


  18/06/2016
  [FOTOS] Consulta les imatges del partit disputat pel comiat d'en Carles Saló, coordinador del Club i que deixa el l'Agrupació després de 19 temporades. Per veure-les amb alta resolució consulteu l'apartat Fotos/Temporada 15-16.

  + info
 • I Campus Up to Football


  08/06/2016
  No et perdis la primera edició del Campus Up to Football a les instal·lacions del Club, del 4 a l 29 de juliol

  + info
 • Les millors imatges del IX Memorial Climent Frigolé


  07/06/2016
  [FOTOS] Consulta les imatges de la novena edició del torneig d'estiu en memòria de Climent Frigolé. Autor: Sergi Casademont

  + info