NOTÍCIES

Mor Xavier Banal, amb mitja vida a l’AE Sant Gregori

11/03/2018

Aquest diumenge 11 de març ens ha deixat Xavier Banal als 58 anys. En Banal, com se’l coneixia al poble, destaca per la seva gran dedicació al poble i més concretament a l’AE Sant Gregori. En Xevi va vincular la seva arribada al poble amb la seva col·laboració amb el Club. D’aquesta manera, i gairebé en tot moment de la mà d’en Climent Frigolé i en Pere Gironès, en Xevi havia estat ajudant desinteressadament molts anys a l’entitat. Una de les cares visibles del bar del Municipal i un dels impulsors i artífexs que aquest espai del camp fos un dels més coneguts i destacats del Gironès.
 
Caps de setmana que començaven els dissabte des de les 7 del matí amb el pa del dia i acabaven a altes hores de la nit recollint i fent net el bar després de hores i hores fent el que més sentia i estimava: ajudar al Club del seu cor, el Sant Gregori. Sempre darrera la feina i preparant els àpats en els sopars de final de temporada. En Xevi, un home amic de tothom i que és i serà per sempre més l’autor de moltes pàgines de la història de l’AE Sant Gregori. Gràcies per tot el que has fet Xevi. Des del Club sempre més et recordarem, t’estimem.
 
En tots els partits del Sant Gregori aquest del proper cap de setmana es guardarà un minut de silenci en la seva memòria. Des de l’AE Sant Gregori, el nostre més sentit condol a la família i als amics de Xavier Banal. Descansa en Pau.

Les imatges de Xevi Banal en el Sant Gregori.