VÍDEOS

 • Xevi Palahí seguirà al capdavant del Juvenil B


  01/08/2018
  Xevi Palahí seguirà una temporada més portant al Juvenil B del Sant Gregori en la que serà la seva tercera temporada al Club. Consulta les seves declaracions!

  + info
 • Molt més que un campus de futbol!


  26/07/2018
  Al Campus d'Estiu AE Sant Gregori fem molt més que futbol. No et perdis el vídeo. Moltes gràcies a tots i fins la temporada vinent!

  + info
 • Olga Andrés, nova secretària


  02/07/2018
  Olga Andrés serà la secretària del Club que treballarà en la confecció de fitxes i gestió d'altres documents i enviaments d'escrits oficials de l'Agrupació. D'aquesta manera, el Sant Gregori reafirma una vegada més la seva aposta per a la figura de la dona.

  Benvinguda, Olga!

  + info
 • VÍDEO - La temporada 2017/18 en un minut


  02/07/2018
  Tanquem la temporada i és hora de passar revista del més destacat d'aquest curs. Ho fem a través d'aquest vídeo a una velocitat més alta del normal. Bon estiu a tots! En res ens tornem a retrobar!

  + info
 • Així queda la coordinació del Sant Gregori


  25/06/2018
  A partir de la temporada vinent la coordinació dels equips de l'AE Sant Gregori recaurà en tres persones que són les següents: David Antó, Marc Nogué i Tomàs Bastit. Coneix-los en aquest vídeo!

  + info
 • Tomàs Bastit, nou coordinador de Juvenil a primer equip


  25/06/2018
  Tomàs Bastit serà l'encarregat de coordinar el Juvenil B i A i el primer i segon equip. Quatre equips que estaran sota la seva coordinació i on aportarà el seu coneixement en el món del futbol. Bastit arriba procedent del Quart B, amb qui ha aconseguit l'ascens a Tercera Catalana aquesta darrera temporada. 

  Benvingut i molta sort, Tomàs!

  + info
 • Marc Nogué, nou coordinador d'Aleví a Cadet i del futbol femení


  23/06/2018
  Marc Nogué, al Club des dels 9 anys com a jugador i nou temporades entrenant a l'Agrupació es farà càrrec de la coordinació entre Alevins i Cadets, així com del futbol femení. Com a judador, Nogué va formar part de la plantilla que va aconseguir l'ascens a Primera Divisió Juvenil fa diverses temporades. Molta sort, Marc!

  + info
 • David Antó, nou coordinador d'Escoleta a Benjamí


  22/06/2018
  La temporada vinent la coordinador del Club estarà repartida en tres parts. Des d'Escoleta fins a Benjamí l'encarregat serà David Antó, jugador del Quart B i fill del tècnic del Sant Gregori B David Antó. D'aquesta manera, David Antó aportarà els seus coneixements del món del futbol per tal d'assegurar que des dels més petits ja es treballen els aspectes necessiaris i s'apliquen correctament els valors del Club. 

  + info
 • VÍDEO - Pau Garcia es retira del futbol. Gràcies per la teva màgia, crac!


  19/06/2018
  Pau Garcia no defensarà la samarreta del Sant Gregori la temporada vinent. El migcampista ha decidit posar punt i final a la seva tercera etapa com a blaugrana que han suposat 5 temporades al Club. Una magnífica persona que formava part del grup de capitans del primer equips. Control del partit, bona visió de joc i tècnica individual que als 34 anys i a causa de les lesions ha d'abandonar el futbol. 

  Moltes gràcies per la teva classe, crac! Sant Gregori és casa teva per tornar quan vulguis per seguir aportant el teu coneixement!

  + info
 • David Antó renova al Sant Gregori B i Pallàs serà el segon entrenador


  16/06/2018
  David Antó serà el tècnic principal del filial una temporada més. Antó iniciarà així la seva tercera temporada consecutiva al Club, on va arribar procedent del Quart. El tècnic del Sant Gregori B formarà part del projecte comú amb el primer equip. La propera temporada comptarà amb Albert Pallàs com a segon entrenador, prioritat de la nova Junta Directiva en aquest conjunt. 

  + info